Plesni programi - zumba, salsa, trbušni ples
Dodano: 9.5.2013. 10:40:27    
Dosta ti je klasičnih načina zaskidanje kila i ostajanje u formi?
Trčanje, utezi, sklekovi,trbušnjaci... sve te to zamara i prije nego što počneš?
Onda je vrijeme da se priključiš jednom od naših zabavnih plesnih programa uz koje ćeš se riješiti suvišnih kilograma i osjećati se sexy i fit, a sve to uz dobre plesne ritmove i vrhunske instruktore!
Mistika orijenta, vrući ritmovi salse i zumbe ili pak suvremene R&B i hip hop koreografije pomoći će ti da ostaviš užurbani ritam svakodnevnice i probudiš svaki milimetar svoga tijela!

Zumba@Fitness
Kombinirajući brze i spore vruće latino ritmove s popularnom glazbom različitih žanrova te koristeći se jednostavnim i zavodljivim plesnim koracima, ZUMBA@ vas na zabavan način vodi kroz dinamičan intervalni trening kojim ćete pozitivno utjecati na kardiovaskularni i kardiorespiratorni sustav, smanjenje potkožnog masnog tkiva, jačanje muskulature i raspoloženje. Zumba@ je svjetski priznat program vježbanja čije su blagodati i rezultate primjetili i prepoznali ljudi diljem svijeta. Princip je jednostavan: ZABAVOM DO REZULTATA!
Join the party, let's ZUMBA!!!

SALSA
Probudite u sebi pravu plesnu zvijezdu!
Oznojite se uz ovaj izvorno kubanski ples kojeg mnogi smatraju najseksipilnijim od svih plesova. Uz to što iznimno dobro djeluje na naše fizičko zdravlje, salsa djeluje i na psihičku ravnotežu i smirenost, povećava naše samopouzdanje koje je ključan faktor za uživanje u plesu, ali i u životu!

TRBUŠNI PLES
Ovaj senzualan ples osigurava dobru kardiovaskularnu vježbu i pomaže povećati gipkost i snagu tijela, dok istovremeno budi u vama senzualnost i ženstvenost. Fokusira se na mišiće torza, prvenstveno trbušne mišiće, ali i kralježnicu, a jača i snagu nogu. Mnogi trbušni plesači mogu također ojačati ruke, ramena i općenito gornji dio tijela. Trbušni ples je pogodan za osobe svih godina i tjelesne građe, a može biti onoliko zahtjevan koliko to plesač/ica sam izabere.

JAZZ DANCE / JAZZ FUNKY / HIP HOP
Od Jazz-a, energetičnog i zabavnog oblika plesa koji se sastoji od kombinacije jedinstvenih pokreta često korištenih u Broadwayskim predstavama i plesnim ansamblima, preko Jazz Funky-a, plesnog stila muzičkih video spotova i plesnih performansa R&B i Pop muzike, do Hip Hopa, uličnog plesa iz Bronxa u kojem vrijedi samo jedno pravilo: sve je u osjećanju ritma i muzike...
 
Facebook komentari